1. Το αντικείμενο της συμφωνίας.
    • Αυτή η συμφωνία ισχύει για τον ιστότοπο https://healthy-food-near-me.com και συνάπτεται μεταξύ του χρήστη αυτών των ιστότοπων και του κατόχου των ιστότοπων (εφεξής https://healthy-food-near-me.com )
    • Αυτή η Συμφωνία καθορίζει τη διαδικασία λήψης, αποθήκευσης, επεξεργασίας, χρήσης και αποκάλυψης των Προσωπικών Δεδομένων του Χρήστη και άλλων πληροφοριών που λαμβάνει το https://healthy-food-near-me.com από τους χρήστες του ιστότοπου. Ο Χρήστης συμπληρώνει προσωπικά δεδομένα.
    • Για να τοποθετήσετε πληροφορίες, μια ανακοίνωση, χρησιμοποιήστε τον ιστότοπο σε οποιονδήποτε από τους ιστότοπουςhttps: //healthy-food-near-me.com, ο Χρήστης πρέπει να διαβάσει προσεκτικά το παρόν Συμφωνητικό και να εκφράσει την πλήρη συμφωνία του με τους όρους του. Η επιβεβαίωση της πλήρους συγκατάθεσης με αυτήν τη συμφωνία είναι η χρήση του ιστότοπου από τον χρήστη.
    • Ο χρήστης δεν έχει το δικαίωμα να δημοσιεύει πληροφορίες, ανακοινώσεις, να χρησιμοποιεί τον ιστότοπο εάν διαφωνεί με τους όρους αυτής της συμφωνίας ή εάν δεν έχει συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία όταν έχει το δικαίωμα να συνάψει συμφωνίες ή δεν είναι εξουσιοδοτημένο άτομο της εταιρείας για λογαριασμό της οποίας δημοσιεύονται οι πληροφορίες, ανακοίνωση.
    • Δημοσιεύοντας πληροφορίες σε ιστότοπους που χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, ο χρήστης εισάγει προσωπικά δεδομένα ή, παρέχοντας αυτά τα δεδομένα με άλλο τρόπο, ή / και, εκτελώντας οποιεσδήποτε ενέργειες στον ιστότοπο ή / και χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέρος του Ιστότοπου, ο Χρήστης συμφωνεί ρητά με το Όροι αυτής της συμφωνίας και παρέχει https://healthy-food-near-me.com με το δικαίωμα να λαμβάνετε, να αποθηκεύετε, να επεξεργάζεστε, να χρησιμοποιείτε και να αποκαλύπτετε προσωπικά δεδομένα των χρηστών σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Συμφωνίας.
    • Η παρούσα Συμφωνία δεν ρυθμίζει και η https://healthy-food-near-me.com δεν είναι υπεύθυνη για τη λήψη, αποθήκευση, επεξεργασία, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων του χρήστη και οποιασδήποτε άλλης πληροφορίας σε τρίτα μέρη που δεν ανήκουν ή διαχειρίζονται ηhttps ://healthy-food-near-me.com και άτομα που δεν είναι υπάλληλοι της AvtoTachki .com, ακόμα κι αν ο Χρήστης απέκτησε πρόσβαση στους ιστότοπους, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες αυτών των ατόμων μέσω https://healthy-food-near-me .com ή το ενημερωτικό δελτίο. Εμπιστευτικό ως προς την κατανόηση, η παρούσα Συμφωνία είναι η μόνη πληροφορία που αποθηκεύεται στη βάση δεδομένων του ιστότοπου σε κρυπτογραφημένη κατάσταση και είναι διαθέσιμη μόνο στη διεύθυνση https://healthy-food-near-me.com.
    • Ο χρήστης αναγνωρίζει ότι, σε περίπτωση παραβίασης της ασφάλειας και της προστασίας των προσωπικών του δεδομένων και των δεδομένων εξουσιοδότησης, τρίτα μέρη ενδέχεται να αποκτήσουν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον λογαριασμό και Προσωπικά και άλλα δεδομένα χρήστη. https://healthy-food-near-me.com δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλειες που προέρχονται από τέτοια πρόσβαση
  2. Η διαδικασία απόκτησης προσωπικών δεδομένων.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Cookies για παροχή υπηρεσιών ανάλογα με αυτό, για παράδειγμα, αποθήκευση δεδομένων σε ένα καλάθι μεταξύ επισκέψεων.
    • Η διεύθυνση IP του χρήστη.
  2. Όλες οι πληροφορίες συλλέγονται από εμάς, ως έχουν, και δεν αλλάζουν στη συλλογή δεδομένων. Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για την παροχή αξιόπιστων πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα. Https://healthy-food-near-me.com έχει το δικαίωμα, εάν είναι απαραίτητο, να επαληθεύσει την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών και να ζητήσει επιβεβαίωση των παρεχόμενων πληροφοριών. εάν είναι απαραίτητο, για την παροχή υπηρεσιών στον Χρήστη.
  3. Η διαδικασία για τη χρήση πληροφοριών χρήστη.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Όροι παροχής πρόσβασης στη βάση δεδομένων.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • σε εύλογα αιτήματα κρατικών φορέων που έχουν το δικαίωμα να απαιτούν και να λαμβάνουν τέτοια δεδομένα και πληροφορίες ·
    • εάν, κατά τη γνώμη του https://healthy-food-near-me.com, ο Χρήστης παραβαίνει τους όρους αυτής της Συμφωνίας ή/και άλλων συμβάσεων και συμφωνιών μεταξύ https://healthy-food-near-me.com και ο χρήστης.
  7. Πώς να αλλάξετε / διαγράψετε αυτές τις πληροφορίες ή να διαγραφείτε.
  1. Οι χρήστες ανά πάσα στιγμή μπορούν αλλαγή / διαγραφή Προσωπικά Δεδομένα (τηλέφωνο) ή διαγραφείτε. Η εργασία ορισμένων δυνατοτήτων του https://healthy-food-near-me.com, που απαιτούν τη διαθεσιμότητα πληροφοριών για τον Χρήστη, μπορεί να ανασταλεί από τη στιγμή της αλλαγής/διαγραφής των πληροφοριών.
  2. Τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη αποθηκεύονται μέχρι να διαγραφούν από τον χρήστη. Η επαρκής ειδοποίηση του Χρήστη σχετικά με τη διαγραφή ή άλλη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θα είναι μια επιστολή (πληροφορίες) που αποστέλλεται στο e-mail που καθορίζει ο Χρήστης.
  3. Προστασία δεδομένων.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Διεύθυνση επικοινωνίας σε περίπτωση ερωτήσεων.
  4. Σε περίπτωση ερωτήσεων, επιθυμιών, παραπόνων σχετικά με τις πληροφορίες που παρέχετε, επικοινωνήστε με τη διεύθυνση email: Support@healthy-food-near-me.com. Κατόπιν γραπτού αιτήματος και κατά την παρουσίαση ενός εγγράφου που προσδιορίζει την ταυτότητα και την εξουσία του, ενδέχεται να παρέχουμε στον χρήστη πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία λήψης πληροφοριών σχετικά με την τοποθεσία της βάσης δεδομένων.
  5. Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου.
  6. Ενδέχεται να αλλάξουμε τους όρους της πολιτικής απορρήτου. Σε αυτήν την περίπτωση, θα αντικαταστήσουμε την έκδοση στη σελίδα συνθηκών, επομένως ελέγχετε περιοδικά https://υγιεινή- τροφή-κονιάστε-me.com/ συμφωνία απορρήτου Όλες οι αλλαγές στη Συμφωνία τίθενται σε ισχύ από τη στιγμή της δημοσίευσής τους. Χρησιμοποιώντας τον Ιστότοπο, ο Χρήστης επιβεβαιώνει την αποδοχή των νέων όρων της Πολιτικής Απορρήτου στη διατύπωση που ισχύει τη στιγμή που ο Χρήστης χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα.
  7. Πρόσθετοι όροι.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε διάταξη της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε πρότασης, ρήτρας ή μέρους αυτής, θεωρηθεί αντίθετη προς το νόμο ή δεν είναι έγκυρη, αυτό δεν θα επηρεάσει τις υπόλοιπες διατάξεις που δεν αντιβαίνουν στο νόμο, παραμένουν σε πλήρης ισχύ και είναι έγκυρες, καθώς και οποιαδήποτε άκυρη διάταξη ή διάταξη που δεν μπορεί να εκπληρωθεί χωρίς περαιτέρω δράση από τα Μέρη, θεωρείται ότι τροποποιήθηκε, τροποποιήθηκε στο βαθμό που είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί η εγκυρότητά της και η δυνατότητα εφαρμογής.
  3. Αυτή η συμφωνία επεκτείνεται στον Χρήστη από τη στιγμή που χρησιμοποιεί τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης της διαφήμισης, και ισχύει έως ότου τυχόν πληροφορίες σχετικά με τον χρήστη αποθηκευτούν στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών δεδομένων.